2019 – 2020 Yılı Trinity College London Sınav Başvuraları Başladı

tinity college sınav basvuruları
ı

 

AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURARAK Trinity College London of Music  SINAV BAŞVURULARI İÇİN ÖN KAYDI YAPABİLİRSİNİZ

Trintiy College Sınavlarımız Yıldız Şubemizde Yapılacaktır.

 



    trinity

    SINAV KURALLARI:

    •  Sınava girecek adayların kimliklerin yanlarında getirmeleri rica olunur.
    •  Adaylar ısınmak ve diğer gerekli ihtiyaçları için sınavdan en az 30 dakika önce sınav yerinde bulunmalıdır. Sınav günü ve saatinde gelmeyen adaylar, SINAVA GİRME HAKLARINI KAYBEDER.
    •  Sınav esnasında sırasını bekleyen adaylar, veliler ve öğretmenler, bekleme odasında bekler, sınav kapısının önünde kesinlikle durulamaz ve sınav odası dinlenemez.
    •  Sınava orijinal kitap ve notayla girmek zorunludur. Fotokopi kullanmak kesinlikle YASAKTIR.
    •  Eşlik gerektiren enstrümanlar için adaylar kendi eşlikçilerini temin etmek ve sınava getirmek zorundadır.
    •  Genelde sınav odasında sadece bir sınav görevlisi olur. Yine de eğitim veya kalite güvencesi amaçlarıyla başka bir sınav görevlisi de sınavda yer alabilir.
    •  Anadilleri İngilizce olmayan ve sınav için yeterli İngilizce iletişimi kuracak yeterlikte olmayan adaylar için çevirmene izin verilebilir. Çevirmen sadece çeviri gereken aşamalarda sınavda bulunur, örneğin performans esnasında sınavdan çıkar.
    •  Eğer adaylar hasta veya ailelerinde bir vefat söz konusu ise, bu nedenlerle sınava giremeyecek durumda iseler, Pera Güzel Sanatlar’ı derhal bilgilendirmelidir. Tekrar sınava girebilmek için aday sağlık raporu veya geçerli kanıt ibraz etmelidir. Adaylar sınav gününden sonraki en geç 30 gün içerisindetekrar başvuru yapmalıdır. Mazereti uygun görülürse aday orijinal sınav tarihinden itibaren 21 gün ile 12ay arasında sınav ücretinin % 50’sini tekrar ödeyerek sınava girebilir. Eğer adayın daha yüksek bir seviyeden girmesi onaylanırsa seviye farkı ücreti de alınır.
    •  Trinity kalite güvencesi açısından tüm seviye sınavlarının ses kayıtlarını alır. Trinity sınavları bazen eğitim veya kalite güvencesi amaçlarıyla kameraya alınır. Bu durumda Trinity her zaman önce adayın veya velinin iznini almaya çalışacaktır. Adaylar herhangi bir noktada video çekimini reddedebilir ve sebep söylemeden çekimin silinmesini talep edebilir. Sınav görevlileri değerlendirmelerini yaparken kayıtlara başvurmayacaklardır. Trinity’nin sınav kayıtları (film ve ses) sınav sonrası hiçbir koşulda adaylara verilmeyecektir. Adaylar ve eşlikçilerin değerlendirmeyi kaydetme izni yoktur. Eğer kaydederlerse bu kayıtlara yerinde el konulacaktır. Sınavları geçersiz sayılabilir.
    •  Eğer aday sınavını ertelemek veya iptal ettirmek isterse kayıt ücreti iade edilmez. Trinity sağlıkla ilgili olmayan nedenlerden dolayı veya geçerli bir kanıt gösterilmedikçe, yeniden sınava girebilmesi için adayaizin vermez.

    Yorum Yazın