Ritim Atölye Çalışmaları İçin Bizi Arayınız !!

Şirketler İçin Ritim Atölyesi
Ankara da bulunan Büyük veya orta ölçekli olması fark etmeksizin, bir sosyal ortama dönüşmüş şirketlerin içerisinde moral çalışmalarının yapılması; dünyanın her yerinde bir standarttır. Zira sağlıklı grup içi iletişimin söz konusu olmadığı sosyal grupların efektif biçimde bir arada çalışması bir yana, sorunsuz biçimde bir arada bulunmaları dahi mümkün olmamaktadır. Bu kapsamda pek çok firma, şirketler için ritim atölyesi aktivitesini tercih etmekte ve eğlenceli olmakla birlikte mental bakımdan birçok avantajı beraberinde getiren şirketler için ritim atölyesi, ritim eğitimlerinin doğası gereği oldukça kuvvetli bir müzik eğitiminin de alınmasını sağlayabilmektedir.
Body Percussion
Kurumsal Sanat Etkinlikleri
Kurumsal şirketler, personellerinin kültür ve sanat faaliyetleri ile uğraşmalarını isterler. Zira insanoğlu, modern hayatın stresli ortamında tamamen işe odaklı bir hayat sürdüremez ki, bilim insanları tarafından da teyit edilmiş olan bu durum, uzun vadede bireyin tüm fonksiyonlarına zarar vermektedir. Sosyal ilişkilerinden iş verimliliğine kadar hemen hayatının her alanında olumsuz bir karaktere dönüşmesini engellemek için personellerin moral eğitimlerine katılması, günümüzde artık neredeyse bir zorunluluktur. Biz şirketler için ritim atölyesi programlarımızda bu ihtiyaçların en iyi şekilde karşılanması, personellerin verimliliğinin en üst seviyeye çıkarılması amacına hizmet etmekteyiz. İnsan olmanın doğal sonuçlarından birisi olan sosyalleşme ihtiyacını karşılarken, bireylere müzik alanında kendilerine bir yol çizebilme imkanı da sunan eğitimler, oldukça eğlenceli bir zemin oluşturmaktadır.
Kurumsal Ritim Atölye Çalışmaları İçin Bizi Arayınız !!!
Kurumumuz, moral eğitimlerini eğer fiziksel ortamları müsaitse şirketlerin bünyesinde de verebilmektedir. Size ait bir ortamı kullanarak şirketler için ritim atölyesi düzenleyebileceğimiz gibi, bizim ortamımızda da eğitimler verilebilmektedir. Tabii şirketler için ritim atölyesi programı bir kurs programı değildir. Elbette katılımcılara müzikal yetilerini geliştirme imkanı bu kapsamda sunulur. Ancak süreç genel olarak aktivite biçiminde ilerlerler ve katılımcılara hayatlarında var olan sorumluluklara yenilerini eklemez. Bunun yerine en iyi biçimde deşarj olabilmeleri için zemin sunan eğitimlerimiz, uzun vadede bir öğrenme sürecini öngörmekte ve katılımcıları kesinlikle ayrı bir strese dahil etmemektedir. Siz de şirketler için ritim atölyesi programından faydalanmak isterseniz, 0312 424 19 10 u arayarak  iletişime geçebilirsiniz. Size sunacağımız nitelikli programlar ile personellerinin mükemmel bir sosyal ortamda, eğlenceli bir aktivite gerçekleştirebilmesi, şirketler için ritim atölyesi programı ile mümkün olabilmektedir.
Senkron Müzik Kursu tarafından  hazırlanan Ritim Atölyesi, katılımcılara temel ve giriş niteliğinde bir ritim bilgisi kazandırmak ve sahneleme çalışmalarında sezginin ötesine geçebilen  fiziksel bir ritim duygusu edinmeyi teşvik etmek üzere tasarlandı. Atölyenin ilk bölümünüde vuruş, tempo, subdivision (alt bölümleme), vurgu, senkop ve poliritim gibi temel ritim kavramlarının örnekler ile açıklandığı sunum yer alıyor. İkinci bölüm ise bu kavramların fiziksel egzersizler ile çalışılmasından oluşuyor. Bu bölümde ritmin oyunculuk ve sahneleme çalışmalarındaki kullanımı ele alınıyor. Not : Atölye çalışmaları 30 kişi ile sınırlıdır

Yorum Yazın